Miért fontos az ÉN-idő?

flowbirth masszázs én-idő

Miért fontos az ÉN-idő?

Mielőtt nagyon előre szaladnánk, kérlek, gondold végig a mai napodat vagy a tegnapit és válaszolj őszintén a kérdésre: az elmúlt 24 órában mennyi ÉN-időd volt? Messzebb megyek. Mennyi ÉN-időd volt az elmúlt héten?

Ebben a rohanó világban már akkor szerencsésnek érezheted magadat, ha egyáltalán volt…de valóban szerencse kérdése ez vagy inkább egy döntésé?

 

flowbirth masszázs én-idő

 

Hajlamosak vagyunk önmagunkat hátra sorolni a fontossági sorrendben, pedig törődni magunkkal nem önzőség, sőt, azzal, hogy odafigyelünk saját igényeinkre, eleget pihenünk, kikapcsolódunk, szeretteinknek is többet tudunk adni. Ha feltöltjük „raktárainkat”, sokkal könnyebben helyt tudunk állni a szerepeinkben, nem esik majd nehezünkre egyszerre gondoskodó anyának, szerető feleségnek és tökéletes háziasszonynak lennünk. A helyzet az, hogy hosszú távon csak így tudjuk megőrizni a harmóniát. Ehhez elég lehet naponta fél óra is, például egy finom kávé a teraszon, egy rövid kocogás a parkban vagy egy forró fürdő este, bármi, ami Neked örömet okoz!

 

A tökéletes ÉN-idő mindenkinek más, a lényeg abban rejlik, hogy csak magaddal foglalkozol és nem mások javát szolgálod ez idő alatt.

 

Sokan a masszázst választják ÉN-idejüknek, és ezzel nem csupán a lelkükkel tesznek jót, hanem a testükkel is. Az az egy óra csak Róluk szól. Kiváló alkalom a pihenésre, feltöltődésre és a befelé fordulásra. Segít, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és egyensúlyban maradjunk környezetünkkel.

 

Várlak szeretettel frissítő és relaxáló kezeléseimre Érd Felső-Parkvárosban és a környező településeken háznál is!

 

Bejelentkezés: Nagy Katalin +3670-257-9040

Back To Top