Kismama masszázs

Kismama masszázs

Teljes mértékben a Kismama igényeire szabott kényeztető masszázs.

Lágy, simító mozdulatok, kellemes környezet, finom illóolajok, teljes odafigyelés. Ez minden nőnek jár, a kismamáknak pedig még inkább!

kismama masszázs flowbirth

Az érintés, a masszázs ellazít, erősíti az immunrendszert, segít megőrizni bőrünk rugalmasságát, oldja a feszültséget és segít ráhangolódni a babavárásra és a szülésre.

Kismama masszázsra a várandósság 13. hetétől várlak szeretettel egészen a szülésig, sőt, azt követően is (ld. Anya Relax masszázs).

A közhiedelemmel ellentétben ebben a csodálatos időszakban nem kell nélkülöznöd a masszázs élményét!

A Kismama masszázs jótékony hatásairól a Blogomban olvashatsz bővebben: A Kismama masszázs 10 jótékony hatása

masszázsolaj

A kezelés során kiváló minőségű és tisztaságú növényi olajokat használok (kókuszolaj, jojoba olaj, sárgabarackmag olaj, napraforgó olaj).

A várandósság alatt biztonsággal alkalmazható, 100%-os tisztaságú illóolajokból álló masszázsolajomat minden kismamának nyugodt szívvel ajánlom, de természetesen kérhető illóolaj nélküli, sima olajos masszázs is.

Bővebben Blogomban: Illóolajok a várandósság alatt

Hogyan történik a masszázs?

Általában oldalt fekve, esetleg ülve, ahogy a kismamának a legkényelmesebb. Kellemes, meleg környezetben, lágy fények és halk zene kíséretében. Mindig csak az éppen masszírozandó terület van kitakarva, a tested többi részét letakarom  és ha fázol, egy puha plédet is magadra teríthetsz, hogy még otthonosabban érezd magad.

Az 55 perces Kismama masszázs ára 6.000 Ft.

Érden és környékén kérésre házhoz is megyek 8.000 Ft/alkalom áron.

Bejelentkezés:

Nagy Katalin +3670-257-9040

Back To Top