Csokoládés és Mézes masszázs

Csokoládés testmasszázs

Vendégeim körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend mostanában a Csokoládés testmasszázs!

Ez nem is csoda, hiszen köztudott, hogy a magas kakaó tartalmú csokoládé nem csak vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, hanem kiváló vasforrás is, ezen kívül a vérnyomást is csökkenti és magas antioxidáns tartalmának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot, élénkít, jó kedvre derít.

A jó hír az, hogy a bőrön keresztül is fel tud szívódni és ki tudja fejteni áldásos hatását szervezetünkre anélkül, hogy egy grammal is többet nyomna a mérleg alattunk.

A csokis masszázskrém hidegen sajtolt kakaóvajból, kókuszvajból és 85%-os kakaó tartalmú étcsokoládéból áll. Pont olyan illata van, mint egy habos forrócsokinak!

Mézes masszázs

A csokis masszázzsal ellentétben a mézes masszázs nem a relaxálásról szól 🙂 Sokkal inkább a háton lévő felgyülemlett feszültség oldásáról, az izompólya letapadások megszüntetéséről és a test méregtelenítéséről.

A mézes masszázs egy kiegészítő kezelés, amit hátmasszázshoz vagy teljes testmasszázs során kérhetsz. A mézes kezelés kb 10-15 perc. Ezt követően jöhet a kellemes rész, pl. egy illóolajos relaxáló masszázs.

A mézes masszázs kezelés kismamákon és időseken nem végezhető, férfiaknál pedig csak szőrtelen háton lehetséges (a saját érdekükben is) 🙂

Természetesen a higiéniára továbbra is maximálisan odafigyelek, kérlek, Ti is csak teljesen egészségesen jöjjetek el az időpontra!
Gyere és próbáld ki Te is, vagy ajándékozd meg vele egy kedves ismerősöd!
A 60 perces csokis testkezelés ára 6.000 Ft, a 90 perces pedig 8.500 Ft.
Bejelentkezés:
Nagy Katalin +3670 257 9040
Back To Top