Babacsalogató masszázs

Babacsalogató masszázs

A Babacsalogató masszázsra bizalommal és szeretettel várlak, ha babát szeretnél, de nem minden úgy alakul, ahogy terveztétek, és nem megy olyan flottul, mint gondoltad.

Babacsalogató_masszázs_FlowBirth

A relaxáló masszázs alatt a testet átjárja a pozitív energia, mely segít megszabadulni a negatív gondolatoktól, a feszültségtől, s ezáltal újult energiával tölt fel. A masszázs során különös figyelmet szentelünk a méhnek, melegen tartjuk és pozitív érzéseket táplálunk felé és megköszönjük fáradhatatlan munkáját, ezzel is serkentve az egészséges működését. Gyakran elsiklunk felette és természetesnek vesszük, hogy a testünk és főleg a belső szerveink minden támogatás nélkül tökéletesen tudnak működni. Pedig nekik is szükségük van a törődésre.

A kezelés során kiváló minőségű és tisztaságú növényi olajokat használok (kókuszolaj, jojoba olaj, sárgabarackmag olaj, napraforgó olaj).

A 100%-os tisztaságú illóolajokból álló masszázsolajomat mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, de természetesen kérhető illóolaj nélküli, sima olajos masszázs is.

masszázsolajAz 55 perces Babacsalogató masszázs ára 6.000 Ft.

Érden és környékén kérésre házhoz is megyek 8.000 Ft/alkalom áron.

Bejelentkezés:

Nagy Katalin +3670-257-9040

Back To Top