Anya relax masszázs

Anya Relax masszázs

Kimerültnek érzed magad?

Fáj a hátad, derekad vagy lábad?

Rád férne a testi-lelki feltöltődés?

Jól esne egy kis kikapcsolódás?

Minden perced a családé, magadra kevés időd jut?

Ha a fenti kérdésekből csupán egy is igaz Rád, akkor ne habozz tovább, gyere el hozzám egy kényeztető, frissítő és energetizáló Anya Relax masszázsra!

Anya relax masszázs flowbirth

Mikor anyává válunk és egy új, kihívásokkal teli szerepben találjuk magunkat, akkor különösen jól esik egy órát csak magunkkal foglalkozni, feltöltődni. Az Anya relax masszázs alatt megpihenhetsz egy kicsit a pici melletti 24 órás szolgálat idején. A legideálisabb, ha egyedül tudsz eljönni, hogy ebben az egy órában maximálisan magadra tudj figyelni, de ha ezt nem tudod megoldani, akkor a babáddal együtt is szeretettel varlak. Masszázs alatt akár szoptathatod is a babádat, s így mindenki megkapja, amire vágyik. Szoptatás alatt kifejezetten jótékonyan hat a masszázs a tejtermelődésre, a fokozottan igénybe vett hát- és karizmoknak pedig igazi felüdülést jelent, s nem utolsó sorban segít megelőzni a gyermekágyi depressziót és visszanyerni a várandósság előtti alakodat.

Hüvelyi szülést követően a 3. héttől, császármetszést követően pedig a 7. héttől várlak Benneteket!

masszázsolaj

A kezelés során kiváló minőségű és tisztaságú növényi olajokat használok (kókuszolaj, jojoba olaj, sárgabarackmag olaj, napraforgó olaj).

A szoptatás alatt biztonsággal alkalmazható, 100%-os tisztaságú illóolajokból álló masszázsolajomat mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, de természetesen kérhető illóolaj nélküli, sima olajos masszázs is.

Hegmasszázs:

Minden műtétnek nyoma marad a bőrünkön sajnos, viszont tudunk tenni azért, hogy a műtéti heg minél gyorsabban és szebben gyógyuljon. A speciális hegkezelő krémeken és tapaszokon kívül például a hegmasszázzsal rengeteget javíthatunk a friss, de már begyógyult heg állapotán. A hegmasszázs nagyon könnyen elsajátítható és otthon is végezhető. Az Anya relax masszázson megtanítom Neked a mozdulatokat, amennyiben úgy érzed, szükséged van rá.

A 60 perces Anya Relax masszázs ára 7.500 Ft.

A 90 perces Anya Relax masszázs arc- és dekoltázs masszázzsal együtt 10.000 Ft.

Érd Parkváros környékén kérésre házhoz is megyek 10.000 Ft/60perc és 14.000 Ft/90perc áron, 2 fő esetén 9.000 Ft/fő/60 perc áron.

Bejelentkezés:

Nagy Katalin +3670-257-9040

Back To Top